MinSide

Selvbetjeningsløsningen er til dig, som er beboer hos Kollegieboligselskabet.

Med MinSide kan du som beboer let få et overblik over al information, der er relevant for dig og din bolig, finde svar på en lang række spørgsmål vi ofte får stillet af vores beboere og meget mere.

 

Vi håber, at MinSide vil gøre det nemmere for dig, at finde den information du søger samt holde styr på de ting, man nu en gang skal have styr på, når man bor i en lejebolig. I sidste ende håber vi derfor, at MinSide kan gøre din tid hos KBS så nem og god som muligt.

 

Du kan finde MinSide via linket www.minside.kollegieboligselskabet.dk, eller ved at vælge ikonet ”MinSide” på forsiden af vores hjemmeside.

 

Da MinSide er helt ny og stadig i opstartsfasen, kan der desværre være nogle uhensigtsmæssigheder. Du skal derfor være opmærksom på de følgende ting, når du bruger MinSide:

 

Vi arbejder selvfølgelig på at få ændret disse ting, så MinSide kommer til at fungere så optimalt som muligt.

 

Hvis du oplever, at der er andet på MinSide, der ikke virker optimalt, så skal du endelig bare kontakte os – så får vi rettet op på det hurtigst muligt.

 

I videoen nedenfor, kan du se en kort guide til, hvordan du logger på MinSide første gang samt få et overblik over de muligheder, du har på MinSide.